Operator Pilot Plant (fulltime - 40 uur - 3 ploegendienst)

ARLANXEO is marktleider in synthetische rubbers. Een organisatie met circa 3.800 medewerkers wereldwijd en een dekking van 20 productielocaties in negen landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Maastricht. Onze core business is het ontwikkelen, produceren en verkopen van synthetische high performance rubbers die gebruikt worden in de auto industrie, de bouw en de olie- en gas industrie. Het is onze missie om de wereldleider te zijn in performance elastomers met de meest innovatieve en competitieve range van producten volgens de meest vooraanstaande technologische en proceskennis en een nauwe samenwerking met onze klanten. De business van ARLANXEO is onderverdeeld in twee business units te weten High Performance Elastomers (HPE) en Tire & Speciality Rubbers (TSR). Voor de afdeling Innovation en specifiek voor de EPDM pilot plant (onderdeel van de HPE Business Unit) zoeken wij een nieuwe:

Operator Pilot Plant (fulltime - 40 uur - 3 ploegendienst)

De functie

Je werkt in een multidisciplinair team van wetenschappers en technici aan het voorbereiden en het zelfstandig uitvoeren van experimenten in onze EPDM pilot plant. Hierin maken wij op kleine schaal EPDM voor o.a. katalysator-, product- en receptuurontwikkeling.

Als Operator Pilot Plant ben je gedurende je dienst verantwoordelijk voor het bedrijven van de pilot plant. Je werkt op basis van een voorbereidde proef en stuurt naar aanleiding van analysewaardes uit het experiment of waargenomen bijzondere verschijnselen de installatie bij. Tevens signaleer je gedurende de experimenten technische storingen en probeert deze tijdig te verhelpen. Daarnaast zorg je dat de apparatuur (pilot plant zowel als analyse apparatuur) in goede en veilige staat blijft.

Je werkt in een team maar werkt regelmatig solitaire diensten. De Pilot Plant wordt door één operator per dienst bedreven in een drie ploegendienst rooster. Je werkweek is 40 uur per week en bent in de weekenden en met feestdagen vrij. Standplaats van deze functie is the Brightlands Campus in Geleen.

Jouw profiel

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding Procesoperator C ( Vapro C);
  • Je bent geïnteresseerd in en hebt affiniteit met het doen van chemisch onderzoek.
  • Je kunt zeer goed zelfstandig werken als wel in teamverband.
  • Je bent een multitasker, efficiënt, flexibel en creatief;
  • Naast het Nederlands beheers je de Engelse taal voldoende, in woord en geschrift.

Interesse?

Spreekt bovenstaande functie je aan en herken je jezelf in het profiel? Stuur dan je CV plus begeleidende motivatie naar HR-support.nl@arlanxeo.com. Meer weten? Stuur ons gerust een mailtje. Dan zorgen wij voor de antwoorden op je vragen!